Na de aftrap van Coachella vorig weekend kunnen we er niet meer omheen; het festival seizoen is officieel geopend. Terwijl wij nog druk aan het nagenieten zijn van alle nieuwe outfit inspo die wij hebben gespot, zijn we alvast aan het nadenken over onze nieuwe collecties. Welke trends gaan we veel zien dit seizoen? Wij hebben de leukste alvast voor je op een rijtje gezet.

1. Jeans Jacket Love

Lang, kort, oversized, getailleerd.. It’s up to you. Wat wij wel weten, is dat we deze musthave in iedere vorm ontzettend leuk vinden. Ideaal om over je jurkje te dragen op de koudere dagen (helaas, díe gaan we ook moeten meemaken..) of om je outfit mee af te stylen. We like!

2. Kies één opvallend item

Bij een festival kun je natuurlijk lekker gek doen en alles uit de kast halen. Om te zorgen dat je outfit toch de perfecte balans Classy vs. Speels krijgt, kun je ervoor kiezen om een basic outfit op te fleuren met één bepaalde eyecatcher. Wij zagen dit op Coachella al heel veel voorbijkomen, en wat ons betreft gaan we dit ook in Nederland veel zien.

3. Show that skin

Een trend die eigenlijk al een tijdje langer gaande is, maar volgens ons mag het zeker blijven; op een subtiele manier wat meer huid laten zien. Dit kan in de vorm van mesh (een gaas-achtig stofje) of een mooie crop top. Ook mogen je shortjes vol scheuren zitten, je shirtje met cut-out detail en mooie v- halsjes.

4. Cotton candy, lace & gold

Zangeres en fashionista Iggy Azalea noemt dit niet voor niks de gouden combinatie. Of je nu echt die mega suikerspin wilt halen (staat wél heel erg leuk op de foto) en van ‘zilvertypje’ opeens naar een ‘goud-typje’ moet wisselen, leggen we helemaal bij jou. Maar om de kanten topjes, jurkjes, randjes en shirtjes kunnen we echt niet heen.

5. Bodystockings & Jumpsuits

Gemak dient de mens; en met een mooie jumpsuit ben je in één keer helemaal fashionproof. Ook de bodystockings blijven we veel zien.

6. Rock-a-bye baby

Het ‘Rock’ thema is here to stay. Dus trek je oude bandshirts uit de kast, combineer met een denim shortje, leren jasje en tsja.. je bent eigenlijk al helemaal good to go.

7. Biker boots

Natuurlijk stijl je je jurkje vaak het liefste af met een paar mooie pumps of enkellaarsjes, maar let’s be honest: festivalterreinen zijn vaak niet de ideale plek voor een paar mooie stiletto’s. Natuurlijk kun je je favo sneaker of sandaaltje combineren met je festival outfit, maar waar wij echt van houden is de biker boot. Hiermee maak je je outfit even net dat tikkeltje stoerder en hoef je je de hele dag (en nacht) geen zorgen te maken over pijnlijke voeten.

8. Kleurtjes en printjes

Mix & Match; het magische gezegde van dit festivalseizoen. Zomerse printjes, bloempatroon, dierenprint en andere dessigns zijn helemaal hot en stiekem ook wat we gewoon willen zien op een festival.

One thought on “8x Festivaltrends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze inhoud is geblokkeerd. Om deze inhoud te kunnen bekijken dient u de cookies te accepteren.

Onze website maakt gebruik van cookies om jouw de beste ervaring te geven tijdens jouw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kun je op de knop "Accepteren" klikken. Wil je liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert.