We kennen het allemaal wel, je bent superblij met je nieuwe outfit maar na een paar keer dragen zien de items er niet meer zo geweldig uit. In de winkel hebben we altijd een paar ‘trucjes’ die we onze klanten meegeven om nóg langer van hun nieuwe musthaves te kunnen genieten♥ 

  1. Pillen

Hoe duur die wintertrui ook is, aan pillen ontkom je eigenlijk niet. Wij raden hiervoor altijd een scherp, ongebruikt scheermesje aan. Hiermee kun je die trui, legging of ander item ‘ontpillen’ door er voorzichtig met het scheermesje overheen te gaan.

  1. Te warm gewassen kleding

Deze hack hebben we van buzzfeed. Als je perongeluk je kleding te warm gewassen hebt, waardoor het gekrompen is of juist breder is geworden, kun je dit het beste even laten weken in een badje van… crèmespoeling. Helemaal het oude model krijg je er niet meer in, maar trust us.. het ziet er stukken beter uit!

  1. Kledinghanger mania

Iets wat wij altijd aan onze klanten meegeven, is dat wanneer je kiest om je kleding uit te hangen, je altijd moet kiezen voor de juiste vorm hangers. Het beste kun je gaan voor de basic, oldskool kledinghangers omdat deze de kleding mooi in model houden.

  1. Spray away

Om je panty’s, body’s, ondergoed en bepaalde kanten items langer mooi te houden kun je er het beste voor het dragen even een laagje haarlak op spuiten. Zorg dat je ongeveer 15 cm van het item af sprayt. Op deze manier krijg je een minimale versteviging en wordt de stof iets gladder, waardoor je er ook minder snel met je sieraden in blijft hangen.

  1. Jeans Wash

Hoe groot de verleiding ook is, je spijkerbroek hoef je écht niet na 1x dragen uit te wassen. Van wassen verliezen ze sneller hun kleur, pasvorm en elasticiteit. Gooi je favo jeans lekker in de droger als je hem graag superstrak draagt of hang hem buiten aan een rekje.

  1. Draadjes

Als er iets vre-se-lijk irritant is, zijn het wel loshangende draadjes. Afknippen is absoluut geen goed idee, maar met een schuifspeldje of veiligheidsspeld kun je hem zó weer naar binnen weven.

You’re welcome ♥ !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze inhoud is geblokkeerd. Om deze inhoud te kunnen bekijken dient u de cookies te accepteren.

Onze website maakt gebruik van cookies om jouw de beste ervaring te geven tijdens jouw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kun je op de knop "Accepteren" klikken. Wil je liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert.