Er zijn niet veel mensen die echt blij worden van de winter. Het weer is slechter, de dagen zijn korter en de wereld lijkt een stuk grauwer dan in de andere seizoenen. Na de feestdagen is het goed mogelijk dat je last krijgt van een winterdip. Vooral in januari en februari, als Kerst en oud & nieuw voorbij zijn, en de lente nog zo ver weg lijkt, ligt een winterdipje op de loer. Heb jij ook last van een winterdip? Misschien dat deze tips je helpen om over je winterdip heen te komen! 

  • Creëer daglicht

Eén van de grootste veroorzakers van een winterdip is het gebrek aan daglicht. Op sommige dagen ga je in het donker van huis en kom je in het donker pas weer thuis. Probeer het daarom zo licht mogelijk om je heen te maken. Doe de gordijnen open zodra het kan en zet een extra lamp aan.

  • Spreek af met vrienden of familie

In de winter is het heel aantrekkelijk om lekker onder je dekentje op de bank te gaan Netflixen. Het is echter heel belangrijk om ook in de winter je sociale contacten te onderhouden. Nodig je vrienden of familie uit en organiseer bijvoorbeeld een spelletjesavond. Het praten en lachen met vrienden en familie helpt erg goed tegen een winterdip.

  • Plan een leuk vooruitzicht

De saaie wintermaanden gaan een stuk sneller voorbij als je iets hebt om naar uit te kijken. De volgende feestdagen en de lente lijken nog zo ver weg, daarom is het misschien een goed idee om zelf iets te plannen. Boek bijvoorbeeld een weekendje weg met je partner of plan een leuk dagje uit met je vriendinnen. Zo heb je iets om naar uit te kijken én je hebt weer een leuke dag/weekend.

  • Ga lekker een dagje shoppen

Er zijn veel meiden (en misschien ook wel mannen) die houden van een dagje shoppen. Ga gezellig met je moeder, zus of vriendinnen en maak er een leuk dagje van. Je bent er lekker even uit en een nieuwe outfit kan je een fijn gevoel geven. Januari en februari zijn sowieso perfecte maanden om te gaan shoppen omdat je dan overal sale vindt, ook bij Imprezz! Vind je het toch iets te grauw en te koud buiten? Dan kun je natuurlijk ook online gaan shoppen. Neem maar eens een kijkje in onze webshop!
Dus, creëer daglicht, onderhoud je sociale contacten, plan iets leuks waar je naar kunt uitkijken of ga gezellig shoppen! We hopen dat je iets hebt aan deze tips. En hang in there, voordat je het weet is het weer lente.
Liefs team Imprezz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze inhoud is geblokkeerd. Om deze inhoud te kunnen bekijken dient u de cookies te accepteren.

Onze website maakt gebruik van cookies om jouw de beste ervaring te geven tijdens jouw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kun je op de knop "Accepteren" klikken. Wil je liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert.