Heb jij ze al gespot in de winkel? De felle kleurtjes komen weer helemaal terug! Blauw, groen, geel, rood en roze, ze komen allemaal voorbij. Met deze felle kleurtjes kun je je outfit helemaal opfleuren.

Hoe je felle kleuren het beste kunt combineren? Als je het wat rustiger wilt houden dan kun je één fel item kiezen en deze met een basic item combineren. Draag bijvoorbeeld dat gekleurde felblauwe rokje met een zwarte coltrui erboven. Of heb je een leuke knalroze trui gezien? Combineer deze dan met een mooie grijze skinny jeans. Het fel gekleurde item wordt dan een echte eyecatcher!

Mag het van jou wel iets extremers? Misschien is colour blocking dan iets voor jou! Bij deze trend combineer je juist verschillende felle kleuren met elkaar in één outfit. Draag bijvoorbeeld verschillende tinten groen of een mix van kledingstukken in contrasterende kleuren. Een andere optie is om een item te dragen waarin de colour blocking trend al is toegepast, zoals onze streepjes truien met verschillende kleuren.

 Misschien moet je nog een beetje wennen aan de felle kleuren of misschien ben je juist al helemaal fan. Wij krijgen in ieder geval al helemaal zin in de lente dankzij de vrolijke nieuwe collecties. Twijfel je of deze trend iets voor jou is? Kom dan eens langs in de winkel, wij helpen je graag! Je kunt natuurlijk ook online via www.imprezzfashion.nl alvast wat inspiratie opdoen.

Liefs team Imprezz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze inhoud is geblokkeerd. Om deze inhoud te kunnen bekijken dient u de cookies te accepteren.

Onze website maakt gebruik van cookies om jouw de beste ervaring te geven tijdens jouw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kun je op de knop "Accepteren" klikken. Wil je liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert.