De lente is weer begonnen en daar zijn wij heel erg blij mee! Het zonnetje schijnt steeds vaker en het wordt steeds iets warmer. Dit betekent ook dat de winkels weer vol hangen met leuke lente collecties! Geen idee wat je tegen zult komen in de winkels? Wij vertellen je graag wat de trends zijn voor de lente. 

Leopard print

De leopard print is en blijft nog steeds hot! Ook dit seizoen zie je de print weer overal in de winkels hangen. Voor de meeste mensen is leopard nog steeds een gevalletje van: you hate it or love it. We love it! In onze winkel en webshop vind je dan ook veel items met luipaard print, van jasjes tot aan leggings en broeken. Vind je het lastig om leopard te combineren? Wij zeggen in dit geval altijd: less is more. Draag boven die luipaard broek bijvoorbeeld een mooie rode trui, of bij dat jasje een zwarte kokerrok.

Streepjes

Ook streepjes zijn weer helemaal hot en dat vinden wij heel leuk! Longsleeves, t-shirts of broeken, met een streepje zit je vrijwel altijd goed. Streepjeskleding is dan ook behoorlijk tijdloos waardoor je lang van je items zult kunnen genieten. Je ziet ze nu in veel verschillende kleuren voorbijkomen. Natuurlijk in het zwart maar ook in vrolijke lente kleuren zoals blauw en roze.

Pakken

Is het samenstellen van een leuke outfit één van je grote struggles en heb je daardoor ’s ochtends altijd tijd tekort? Lucky for you dat pakken helemaal hot zijn deze lente! Ideaal want als je een pak aandoet dan is je hele outfit al bijna compleet. Voeg nog een top, schoenen en accessoires toe en je bent er klaar voor. Hoe je een pak moet stylen? Dat hangt helemaal van jou zelf af! Ga voor een classy look met hakken of juist voor een casual look waarbij je het pak combineert met toffe sneakers.

Zwart/wit

Tot slot zie je dit seizoen veel zwart/wit in de winkels hangen. Fijn, want deze basic kleuren zijn ideaal om te combineren. Niet alleen met andere kleuren, maar ook juist met elkaar! Vind jij zwart/wit erg mooi, maar mag het van jou wel ietsje spannender? Kies er dan voor om verschillende materialen met elkaar te combineren. Ga bijvoorbeeld voor een zwart leren rokje met daarboven een wit wollen truitje.

Zin gekregen om direct met je lente garderobe aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje bij ons in de winkel of in de webshop. Van leopard print, tot aan streepjes, verschillende pakken en zwart/wit kleding, we hebben het allemaal!

Liefs team Imprezz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze inhoud is geblokkeerd. Om deze inhoud te kunnen bekijken dient u de cookies te accepteren.

Onze website maakt gebruik van cookies om jouw de beste ervaring te geven tijdens jouw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kun je op de knop "Accepteren" klikken. Wil je liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert.