Het kopen van een jeans is één van de dingen waar de meeste vrouwen tegenop zien. De jeans is te lang, te kort, te strak, te wijd of je favoriete model past niet bij je lichaam… jup, the struggle is real. Vind jij jeans shoppen ook zo lastig omdat je geen idee hebt welk model bij je past? Of ben je benieuwd hoe je bepaalde onderdelen van je lichaam kunt verbergen of juist kunt laten zien met behulp van een jeans? Wij geven je een paar tips!

Ben jij niet gezegend met lange benen, maar had je toch graag gehad dat jouw benen iets langer waren? Met behulp van de juiste jeans kun je ervoor zorgen dat je benen er langer uitzien. Dit doe je door een skinny jeans te kiezen. Deze wordt richting de enkels steeds smaller waardoor je benen optisch langer lijken.

Had je graag iets dikkere billen willen hebben? Kies dan voor een push up jeans, of voor een jeans met een accent of details op de billen, zoals grote zakken of leuke geborduurde frutsels. Heb je al ronde billen van jezelf en wil je deze liever iets kleiner laten lijken? Kies dan een jeans met kleine zakken en zonder details op de achterkant.

Heb je iets vollere benen en voel je je hier niet altijd fijn bij? Kies dan voor een simpele jeans in een donkere of zwarte kleur. Een donkere kleur kleedt af, waardoor je benen slanker zullen lijken. Het voordeel van een simpele jeans zonder scheuren of prints e.d. is dat de aandacht niet naar je benen wordt getrokken.

Lovehandles, een muffintop, het klinkt allemaal leuk maar we zijn het er vast allemaal over eens dat dit fenomeen in werkelijkheid niet altijd leuk is. Gelukkig is het mogelijk om je lovehandles een beetje te verbloemen. Wat je in ieder geval niet moet doen? Een jeans kopen die niet genoeg ruimte rond je middel heeft. Hierdoor komt de muffintop júist tevoorschijn. Wat wel een goed idee is? Een high waisted jeans! Deze verstopt de lovehandles. Net als een buikje overigens. Win-win!

Een high waisted jeans is bovendien top als je je benen langer wilt laten lijken en je bovenlichaam iets korter. De jeans zorgt er namelijk voor dat je taille wordt verhoogd. Als je al hele lange benen hebt, dan past een jeans met een lage taille ook goed bij je. Ook opgerolde pijpen zijn top als je je lange benen iets korter wilt laten lijken. Opgerolde pijpen zijn bij kleinere benen dan weer iets minder fijn, omdat ze je benen optisch kleiner doen lijken.

En heb je een jeans gevonden die je helemaal geweldig vindt maar die misschien niet het beste doet voor je figuur? Just rock it girl! Uiteindelijk is het toch het belangrijkste om te dragen waar jij je goed in voelt. Heb je nu direct zin gekregen om een nieuwe jeans te shoppen? Kom gezellig bij ons langs in de winkel of neem een kijkje in de webshop. We hebben veel verschillende jeans op voorraad!

Liefs team Imprezz 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze inhoud is geblokkeerd. Om deze inhoud te kunnen bekijken dient u de cookies te accepteren.

Onze website maakt gebruik van cookies om jouw de beste ervaring te geven tijdens jouw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kun je op de knop "Accepteren" klikken. Wil je liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert.