Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Jammer! Maar dat kan gebeuren. Lees hieronder hoe je jouw bestelling kan retourneren.

–  Bij je bestelling zit een retourformulier. Je kunt je spulletjes retour zenden met dit formulier. Voorwaarden hiervoor zijn dat het formulier volledig ingevuld moet zijn, het artikel compleet is (niet gebruikt en ongedragen) en het artikel in originele verpakking zit. Accessoires als kettinkjes, armbandjes en oorbellen/ lingerie / persoonlijk aangepaste producten kunnen niet worden geretourneerd. Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet retour genomen.

– Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) naar onderstaand postadres sturen. Stuur je de gehele bestelling retour, dan ontvang je  van ons een kortingscode t.w.v. 4,95 om de verzendkosten van je volgende bestelling te kunnen dekken.

– Wij dienen de retour binnen 7 werkdagen ontvangen te hebben

– Let op: het retourneren via PostNL duurt 3-4 werkdagen

Ruilen

Wil je jouw artikel ruilen voor een andere maat? Dat is natuurlijk geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan: info@imprezzfashion.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en de gewenste maat. Wij leggen deze (indien voorradig) voor jou apart. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres in Leeuwarden.

Indien het product op voorraad is, en opnieuw verstuurd kan worden dient er nog een keer verzendkosten te worden betaald. Je ontvangt dan van ons een kortingscode met gratis verzending op je volgende bestelling.

Imprezz lady’s fashion b.v.
Naauw 7
8911 HW Leeuwarden

Retourvoorwaarden

– Als het product beschadigd of gedragen is kunnen wij deze niet terugnemen

– Als de etiketten zijn verwijderd kunnen wij deze niet terugnemen

– Als je besluit je hele bestelling retour te zenden, ontvang je van ons een kortingscode voor gratis verzendkosten op je volgende bestelling.

– Badkleding en accessoires kunnen niet geretourneerd worden

– Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden

 Creditnota

Zodra we jouw retour pakket hebben ontvangen, storten we binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening

 

Ruilen en retourneren is uiteraard ook mogelijk in onze winkel te Leeuwarden.

LET OP: SALE ARTIKELEN KUNNEN NIET WORDEN GERUILD EN/OF GERETOURNEERD